Denní horoskop RYB na 24. 5. 2022

Ryby 24. 5. 2022

Ryby, dnes se může objevit touha cestovat, třeba za blízkým přítelem. Možná vložíte hodně energie do zkoumání možností. Možná budete chtít také cestovat do míst, kde můžete získat uměleckou inspiraci pro tvůrčí projekty. Vaše energie a nadšení jsou vysoké, takže byste měli být schopni toho dosáhnout, aniž byste zanedbávali své ostatní povinnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt ve hře vám může pomoci pochopit, proč máte někdy problém říci "ne", a to i tomu, kdo je vám nejbližší. Jde spíše o citovou upřímnost než o to, abyste udělali ten správný dojem a trpěli při tom. Není možné být vším pro všechny lidi, ale můžete se cítit dobře alespoň sami se sebou.

Práce

Než vyrazíte do boje, vyzbrojte se fakty. Než přistoupíte ke spolupracovníkovi nebo zaměstnavateli se vzdorem, mějte svůj arzenál dobře zorganizovaný. Pokud si připravíte dobré argumenty, vyjdete z toho jako vítěz a budete nesmírně úspěšní.

Peníze

Pokud jde o vaši finanční budoucnost, máte dostatek odvahy. Vesmír by mohl způsobit problémy mezi vámi a nějakou institucí (například vaším pracovištěm) nebo mezi tím, že chcete trávit čas v kanceláři a cestováním. Jedno nebo druhé musí ustoupit, jinak bude vaše finanční situace nepříznivě ovlivněna. Postupujte velmi obezřetně.

Zdraví

Dnešní aspekt vás na několik dní přiměje cítit se emocionálněji. Všímejte si, jaké pocity se objevují, a chovejte se k sobě jemně. Dbejte však na své zdraví. Neexistuje žádný důvod, proč byste k sobě nemohli být šetrní a přitom se pokud možno pořádně zapotit v posilovně! Ve skutečnosti může být při zpracovávání emocí prospěšné procvičovat své tělo a zároveň uvolňovat toxiny. Nezapomeňte pít hodně vody, aby se jednalo o očistný zážitek.

Přečtěte si také