Denní horoskop RYB na 24. 7. 2022

Ryby 24. 7. 2022

Možná někoho necháte pokračovat v nebezpečném návykovém chování jen proto, že se chcete vyhnout konfrontaci, Ryby. Uvědomte si, že takové chování neprospívá ani jednomu z vás. Čím více budete pokračovat ve lži, tím více to ublíží všem zúčastněným stranám. Buďte otevření a upřímní ve svých obavách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace vám dává šanci poznat někoho, ke komu jste se z vlastních důvodů snažili předstírat, že nic necítíte. Energie ve vzduchu znamená, že věci nemohou zůstat skryté; určitě vyjdou na povrch. Je možné, že pocítíte inspiraci udělat první krok a odhalit své hlubší city.

Práce

V poslední době se na vás valí spousta rychlé energie, takže je pro vás těžké se zastavit a plánovat. Nyní je čas přibrzdit a podívat se na mapu. Než sešlápnete pedál a začnete bezcílně jezdit, zvažte, kam máte namířeno.

Peníze

Vaše práce bude nyní pravděpodobně snazší. Vesmír vám dodá energii, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli věci dokončit a postoupit na žebříčku. Současně musíte převzít více zodpovědnosti, abyste mohli získat více peněz.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento aspekt jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělého stravování. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali – požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. „Já se nemůže dát poznat uprostřed posuzování. Buďte sami sobě nejlepším přítelem tím, že budete praktikovat bezpodmínečnou sebelásku. Neříkejte o sobě nic, co byste neřekli o svém příteli.

Přečtěte si také