Denní horoskop RYB na 25. 3. 2023

Ryby 25. 3. 2023

Vztah, který jste nedávno navázali, vás dnes může přivést do rozpaků, Ryby. Může jít o milostný vztah nebo o nějakou jinou známost. Možná si nejste jisti, jakým způsobem chcete, aby se tato spolupráce vyvíjela. Není to den, kdy byste o tom měli příliš přemýšlet, protože dnes se věci pravděpodobně nevyjasní. Počkejte několik dní, poznejte tuto osobu trochu lépe a pak zvažte své možnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte příležitost k nejrůznějším sociálním interakcím. Kolem vás je spousta harmonické energie, která je vynikající pro setkávání s ostatními a pro navázání kontaktu s někým výjimečným. Tento den není vhodný k tomu, abyste zůstávali doma, ale abyste vyrazili na večírky nebo kamkoli, kde se provozují týmové aktivity. Čím více lidí oslovíte a poznáte, tím lépe.

Práce

Pokud se ocitnete ve stresu a pod tlakem, nebudete schopni jasně uvažovat. Nedovolte, aby se k vám ostatní lidé takto dostali. Chraňte se, místo abyste dovolili druhým lidem mít tak velký vliv na vaši pohodu.

Peníze

Soustředíte se na svou kariéru a na to, jak se přiblížit svým cílům. V tomto životním období toužíte po větší jistotě a po platu, o kterém víte, že z něj můžete pohodlně žít. I když to může vyžadovat, abyste na sebe vzali větší odpovědnost nebo pracovali déle, jste na dobré cestě k dosažení svých cílů. Světlo si posvítí na váš sektor dluhů. Splácejte je, jak budete stoupat v kariérním žebříčku.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu přerovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; skákající malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se může vynořit ve vaší mysli, když se blížíte k parku, abyste si zaběhali. Jak se vaše praxe posiluje, nezapomeňte jemně přijímat části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsouzením, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také