Denní horoskop RYB na 25. 4. 2022

Ryby 25. 4. 2022

Dokázali jste se dostat přes překážky, Ryby. Překonali jste problémy z nedávné minulosti a vstupujete do klidnější fáze. Dokončíte své projekty v práci a váš domácí život bude obrazem blaženosti a harmonie. Užijte si toto období odpočinku a relaxace. Brzy po něm bude následovat období intenzivní touhy vyžadující vaši plnou pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné vesmírné klima může znamenat, že zcela ztratíte nit, pokud jde o důležitý vztah. Může to znít jako katastrofa, ale ve skutečnosti by to mohlo vést k větší hloubce a blízkosti mezi vámi. Z nějakého důvodu máte o svém nejnovějším milostném zájmu mylnou představu, ale při odhalení svého omylu si uvědomíte hlubší pravdu: že vás nic nemůže skutečně rozdělit.

Práce

Vaše silná fyzická energie vám pomáhá vytrvat v náročných denních úkolech. Ostatní lidé k vám pravděpodobně budou vysílat agresivní energii. Snažte se nebrat si nic osobně. Tento hněv je jejich problém, se kterým se musí vypořádat, ne váš.

Peníze

Tento týden je pro vás nabitý, protože se zaměřuje na cizí kultury, cestování, jazyky a vyšší vzdělání. Je čas přemýšlet o investování na trzích vzdálených od místa, kde žijete, a proto si udělejte průzkum. Aspekty naznačují, že se pravděpodobně budete cítit také povzbudivě.

Zdraví

Dnešní planetární energie vám pomáhá v objevitelském myšlení. Schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy je posílena vaší schopností kritického myšlení. Tento aspekt posiluje naše nejhlubší emoce a registruje každý kompliment i urážku. Využijte proto tento aspekt ke zvýšení svého povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u tohoto cvičení.

Přečtěte si také