Denní horoskop RYB na 26. 1. 2023

Ryby 26. 1. 2023

Je čas odložit sentimentální pocity a přejít k něčemu novému, Ryby. Přestaňte vytahovat stará fotoalba a plakat nad minulými zážitky. Podaří se vám jen zabřednout do louže slz, ze které se už nedokážete dostat. Místo toho je tento den vhodný k tomu, abyste se dívali do budoucnosti a plánovali nové zážitky, které si můžete užít s lidmi, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes do značné míry intelektuální záležitostí. Milostné vztahy nezačínají vzplanutím fyzické touhy, ale spíše schopností mluvit o nejrůznějších věcech a prožívat hluboký duševní vztah. Pokud tedy hledáte spřízněnou duši, pak právě prostřednictvím konverzace budete mít největší šanci na úspěch.

Práce

Štěstí přijde od nečekaných lidí a z nečekaných míst. Paradoxně čím méně jste organizovaní, tím spíše narazíte na perfektní příležitost, na kterou jste čekali. Osvojte si bezstarostný přístup a uspějete.

Peníze

V tuto chvíli zvažujete svůj další krok. Je to proto, že aspekty ve vašem finančním sektoru mohou zpomalit to, co přichází. Nepropadejte panice. Když vesmír zavře okno v jedné oblasti, otevře se jiné okno jinde. Využijte svou představivost a vymyslete nové způsoby, jak vydělat peníze, zejména pokud jde o váš každodenní pracovní život. Možná zjistíte, že i přesun na jinou pozici vám přinese více peněz.

Zdraví

Planety jsou nyní v příznivém postavení a vytvářejí nemalé množství záhadného parného tepla! Jinými slovy, v těchto dnech si dávejte pozor na svůj cíl, protože možná nemáte zcela jasnou představu o tom, co chcete. Místo toho hledejte směr uvnitř sebe a naslouchejte svému tělu, které vám dává důležité zprávy. Obvykle vám tělo řekne, co potřebuje, když se mu věnujete. Chcete-li se na své tělo naladit, nezapomeňte si alespoň třikrát týdně zacvičit.

Přečtěte si také