Denní horoskop RYB na 26. 2. 2023

Ryby 26. 2. 2023

Konečně se vám daří uskutečnit dlouhodobé cíle, Ryby. To je dobře! Ale i když je vše připraveno a vy jste připraveni se do toho pustit, je možné, že dnes obdržíte oznámení o nějakém zpoždění ve svých plánech. Frustrace se vám bude zdát nesnesitelná. Když však ustoupíte a podíváte se na věc z většího nadhledu, uvidíte, že toto zpoždění je nakonec ve vašem nejlepším zájmu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky postavení planet je dnes výjimečný den pro romantiku. Znamená to také, že se cítíte dostatečně sebevědomí na to, abyste převzali iniciativu, pokud jde o určitý vztah. Nebojte se, že by si váš přítel myslel, že jste příliš nároční nebo vlezlí; ve skutečnosti bude docela rád, že se cítíte natolik dobře, abyste se o tento nový krok pokusili. Tak prostě začněte.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým ve vedoucí funkci. Zmírněte napětí při tomto setkání tím, že zaujmete širší stanovisko. Právě teď máte velmi omezený pohled na pravdu, což způsobuje třenice s ostatními.

Peníze

Tento týden myslíte ve velkém. Možná budete v pokušení oslovit kvalifikované odborníky, aby vám pomohli dát vaše finance do pořádku, nebo se prostě jednou provždy rozhodnete, že přestanete žít od výplaty k výplatě. Využijte své přirozené inteligence a organizační síly, abyste se vyslovili pro to, co chcete, a vytvořte si spolehlivý plán, jak toho dosáhnout. Zůstaňte opravdu soustředění a jasně si uvědomte, čeho chcete dosáhnout.

Zdraví

Je čas promluvit si o pleti. Staráte se o ni správně? Pijete hodně vody, doplňujete si vláhu a chráníte se před sluncem? Nezapomeňte, že je velmi důležité používat ochranný krém po celý rok. A když už jsme u toho, v tomto období se doporučuje hloubková masáž a horké koupele. Prospěje vám jakýkoli druh práce s tělem, který je vám příjemný.

Přečtěte si také