Denní horoskop RYB na 26. 3. 2023

Ryby 26. 3. 2023

Některé podivné sny by mohly podnítit vaši představivost a nastartovat vás na nové cesty zkoumání. Možná si v určitém okamžiku zahrajete na detektivy. To, co hledáte, se pravděpodobně nachází ve vaší psychice. Nebuďte překvapeni, pokud se o sobě dozvíte nové věci, které jste si dříve neuvědomovali. Mohli byste také zjistit, že se vaše psychické schopnosti zvyšují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jakýkoli rozhovor bude dnes velmi poučný. Rozhodně se nebude týkat tak běžných témat, jako je cena steaku nebo počasí. Pokud máte něco na srdci a chcete to sdělit někomu blízkému, bude to třeba formulovat v metafyzickém žargonu. Zdá se, že to je jediný jazyk, kterému dnes rozumí, i když je to neuvěřitelné.

Práce

Ujistěte se, že pracujete v zaměstnání, které souzní s vaší duší. Je důležité, abyste dělali něco, čemu opravdu věříte. Pokud tomu tak není, je čas prozkoumat jiné možnosti. Nyní je pro vás k dispozici velká nabídka.

Peníze

Soustředíte se na svou kariéru a na to, jak se přiblížit svým cílům. V tomto životním období toužíte po větší jistotě a po platu, o kterém víte, že z něj můžete pohodlně žít. I když to může vyžadovat, abyste na sebe vzali větší odpovědnost nebo pracovali déle, jste na dobré cestě k dosažení svých cílů. Světlo si posvítí na váš sektor dluhů. Splácejte je, jak budete stoupat v kariérním žebříčku.

Zdraví

Dnešní planetární energie vás vybízí k tomu, abyste věnovali pozornost svému osobnímu zdraví a zeptali se sami sebe, zda se cítíte v pořádku. Je důležité všímat si jemných projevů těla, a to jak emocionálních, tak fyzických. Spíte dobře? Pijete dostatek vody? Trávíte dobře své jídlo? Cítíte se ve svých vztazích bezpečně? Všechny drobnosti, kterých si všímáte, vedou k většímu sebeuvědomění a pomohou vám cítit se mnohem lépe.

Přečtěte si také