Denní horoskop RYB na 26. 4. 2023

Ryby 26. 4. 2023

Dnes jste ve skvělé formě, Ryby. Odkouzlila vám snad kmotřička víla všechny drobné potíže posledních týdnů? Užijte si tuto chvíli úlevy od starostí. Co se týče vašeho milostného života, mohou se objevit některé vzrušující příležitosti. Buďte na pozoru a ať už uděláte cokoli, nenechte je uniknout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se vydali ven, užili si to a zkusili plavat v jiných vodách, než na jaké jste zvyklí. Co se týče vašeho milostného života, pokud si obléknete onen velmi neobvyklý, ale ach tak lichotivý kus oblečení, potkáte přesně takového člověka, jakého si zasloužíte.

Práce

Cítíte se úžasně stabilní, což vám pomáhá vyrovnat se s případnými potížemi v práci. To, že v těchto dnech nejste na pracovišti, vám určitě pomáhá. Díky tomuto pevnému základu jste schopni vidět věci jasnějšíma očima. Neexistují žádné triky. Berte věci s nadhledem.

Peníze

Je čas zamyslet se nad tím, jak můžete oslovit ostatní, abyste získali další informace o své finanční situaci. Sdělte své potřeby i cíle. Způsoby, kterými jste dříve přemýšleli o penězích a vydělávali, už nebudou plnit svůj účel. Je třeba změny, abyste se mohli posunout vpřed a více prosperovat.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také