Denní horoskop RYB na 26. 5. 2022

Ryby 26. 5. 2022

Ryby, dnes vás budou trápit problémy s kontrolou ve vaší domácnosti. Dávejte si pozor na to, abyste nepodporovali mylné představy ostatních o situaci. Máte co do činění s mocnými, svéhlavými silami, které nebudou chtít ustoupit. Někdo může mít pokřivený pohled na skutečný problém. Než začnete vyvozovat nějaké závěry, vyložte na stůl všechna fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt působí velmi harmonicky a zároveň přízemně. To by na vás mohlo mít uklidňující účinek a také prohloubit pouto v současném vztahu. Dává vám oběma příležitost prozkoumat své pocity způsobem, který je pro vás bezpečný. Můžete být přesně takoví, jací jste, a vědět, že jste zcela milováni a přijímáni.

Práce

Jsi plný drbů. Věci všech ostatních jsou automaticky i vaše. Než se nadějete, ocitnete se ve víru zbytečných informací o tom, kdo komu co řekl a kdo komu co udělal. Snažte se tomu všemu vyhnout.

Peníze

Pokud jde o vaši finanční budoucnost, máte dostatek odvahy. Vesmír by mohl způsobit problémy mezi vámi a nějakou institucí (například vaším pracovištěm) nebo mezi tím, že chcete trávit čas v kanceláři a cestováním. Jedno nebo druhé musí ustoupit, jinak bude vaše finanční situace nepříznivě ovlivněna. Postupujte velmi obezřetně.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek - dělejte cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také