Denní horoskop RYB na 26. 6. 2022

Ryby 26. 6. 2022

Dnes se můžete cítit mimořádně zasněně, Ryby. Vaše nálady mohou kolísat. Může být těžké přimět ostatní lidi, aby sdíleli vaši bouřlivou dobrou náladu. Snaha přimět lidi, aby naskočili na váš rozjetý vlak, může být obtížná. Možná se s nimi a jejich emocemi děje něco, čeho si prostě nevšímáte. Věnujte tomu pozornost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je dnes večer možné jít na první rande, nenechte se odradit. Současná astrální energie vás oba znervózňuje více než obvykle. Je pro vás těžké se uvolnit a nechat konverzaci volně plynout. Neexistuje žádný okamžitý lék na tuto situaci, kromě toho, že stojí za to se znovu setkat, protože příště by věci mohly být úplně jiné.

Práce

Máte schopnost pracovat dvakrát rychleji než obvykle. Možná máte tendenci sedět, odpočívat a lenošit, protože když skutečně pracujete, jste dvakrát výkonnější. Odolejte tomuto pokušení a snažte se jít nad rámec toho, co se od vás očekává.

Peníze

Tento týden přináší podpůrný vesmír. Vaše mysl se soustředí na zavedení plánu úspor a investic, zejména pro vaši rodinu. Chcete být v této oblasti zodpovědnější a omezit impulzivní výdaje. Zamyslete se nad tím, jak vašim potřebám slouží práce pro velkou instituci. Možná je čas přemýšlet o založení vlastního podniku?

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak  máte to na starosti vy! Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka po pláži a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe!

Přečtěte si také