Denní horoskop RYB na 27. 2. 2023

Ryby 27. 2. 2023

Dnes na sobě možná zaznamenáte změnu, Ryby. Možná se podíváte do zrcadla a uvidíte, že najednou vypadáte nádherně jako filmová hvězda. Tato změna vašeho zevnějšku je způsobena proměnou, která se odehrává uvnitř vás. Pravděpodobně jste se zbavili mnoha starých traumat z minulosti, a proto z vaší tváře zmizel značný stres a napětí. Dopřejte si nové oblečení. Je na to skvělý čas!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Odvažte se být jiní – to je motto pro dnešní den, zejména s ohledem na současné planetární uspořádání. Láska a romantika budou vzkvétat, pokud budete ochotni trochu experimentovat a možná někoho milovaného překvapit – i když ne příliš velkým překvapením. Pokud hledáte lásku, nečekejte, že ji najdete na obvyklých místech. Bude právě tam, kde ji nejméně čekáte.

Práce

Zpomalte své tempo a všimnete si příležitosti, které jste si v minulých dnech možná nevšimli – protože jste postupovali příliš rychle a příliš jste se starali o agendu ostatních lidí. Nyní, když jste zpomalili, vidíte květiny.

Peníze

Tento týden myslíte ve velkém. Možná budete v pokušení oslovit kvalifikované odborníky, aby vám pomohli dát vaše finance do pořádku, nebo se prostě jednou provždy rozhodnete, že přestanete žít od výplaty k výplatě. Využijte své přirozené inteligence a organizační síly, abyste se vyslovili pro to, co chcete, a vytvořte si spolehlivý plán, jak toho dosáhnout. Zůstaňte opravdu soustředění a jasně si uvědomte, čeho chcete dosáhnout.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám poskytuje podporu a dává vám šanci stabilizovat emocionální energii prostřednictvím fyzické aktivity. Cvičení vám zpevní a posílí svaly a následně podpoří vaše emocionální já, když budete čelit nečekaným životním výzvám. Silné kosti mají zásadní význam pro vaši pohodu, proto vyživujte své kosti vápníkem z mořských řas a další mořské zeleniny bohaté na živiny, které jsou lehčí a zdravější než mléčné výrobky. Dál se moudře rozhodujte, jak o sebe pečovat  nebudete toho litovat.

Přečtěte si také