Denní horoskop RYB na 28. 3. 2023

Ryby 28. 3. 2023

Láska a romantika jsou dnes večer ve vzduchu, takže se klidně odvažte, Ryby. Místo pasivní, jemné a měkké lásky může být váš cit silnější, vášnivější a agresivnější. Važte si tohoto pocitu, až budete svádět objekt své touhy. V ložnici převezměte velení a lákejte svůj protějšek svou fantastickou láskou k životu a touhou se dobře bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vám určitá neodbytná myšlenka otrávila vysoké mínění, které máte o někom blízkém. Dnešní planetární konjunkce vám může ztížit, abyste netušili to nejhorší, i když v hloubi duše byste velmi rádi věřili v to nejlepší. V tomto případě bude lepší, když poslechnete svou intuici a jakékoliv jiné negativní myšlenky odložíte stranou.

Práce

Klíčem k úspěchu v tomto období je pracovat sám a využívat svou nezávislost. Energie ostatních lidí vás pouze zmatou a odvedou vaši pozornost od vašeho skutečného cíle. Mnohem více dosáhnete, když budete důvěřovat sami sobě.

Peníze

Soustředíte se na svou kariéru a na to, jak se přiblížit svým cílům. V tomto životním období toužíte po větší jistotě a po platu, o kterém víte, že z něj můžete pohodlně žít. I když to může vyžadovat, abyste na sebe vzali větší odpovědnost nebo pracovali déle, jste na dobré cestě k dosažení svých cílů. Světlo si posvítí na váš sektor dluhů. Splácejte je, jak budete stoupat v kariérním žebříčku.

Zdraví

Je to skvělá příležitost, jak si zorganizovat čas a zařadit do něj všechny věci, na které se běžně nedostane. Udělejte si z tohoto týdne týden hýčkání sebe sama. Udělejte cokoli, co obvykle odkládáte, protože je to požitkářské nebo časově náročné. Udělejte si čas na to, abyste se mohli rozmazlovat. Vlasy, pleť, nohy, ruce, tělo, čím více hýčkání, tím lépe. Jste rození pracanti a trocha péče vaši pracovní morálku neohrozí. Jde o to, abyste vypadali a cítili se co nejlépe. Jděte do toho!

Přečtěte si také