Denní horoskop RYB na 28. 4. 2022

Ryby 28. 4. 2022

Vřelý a zajímavý telefonát od současného nebo potenciálního milostného partnera by ve vás mohl vyvolat touhu po jeho společnosti, Ryby. Měli byste si mít co říct, a tak strávíte po telefonu hodně času. Mohla by se domluvit schůzka, pravděpodobně někde ve vašem okolí. Vaše chemie je intenzivní, a tak se nenechte překvapit směrem tohoto zapojení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může ve vašem vztahu vyvolat velmi intenzivní pocity. Pokud jste v trvalém partnerském vztahu, možná cítíte, že je čas udělat nějaké změny. Pokud se chystáte na první rande, pak to může být mnohem silnější příležitost, než jste si mohli uvědomit. Chemie mezi vámi bude jistě něco, o čem se bude psát doma.

Práce

Nerozhodnost je nyní vaším největším nepřítelem. Z velké části to souvisí s příliš velkým množstvím informací, které máte k dispozici. Čím více informací zjišťujete a s čím více lidmi mluvíte, tím více jste zmateni. Udělejte si čas a soustřeďte se.

Peníze

Je čas zamyslet se nad tím, jak můžete oslovit ostatní, abyste získali další informace o své finanční situaci. Vzhledem k aktivitě v oblasti peněz a hodnot je nezbytné, abyste sdělili své potřeby i cíle. Způsoby, kterými jste dříve přemýšleli o penězích a vydělávali je, už nebudou plnit svůj účel. Je třeba změny, abyste se mohli posunout vpřed a více prosperovat.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak – máte to na starosti vy! Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe!

Přečtěte si také