Denní horoskop RYB na 28. 5. 2023

Ryby 28. 5. 2023

Věnujte dnes více času péči o svůj zevnějšek a trochu se předveďte, Ryby. Mějte ramena vzadu a hlavu vztyčenou. Buďte hrdí na to, kým jste. Vaším úkolem je dnes jednoduše povznést lidi svou přítomností. To pro vás není žádný problém. Štěstí je přímo na vaší straně, tak se bavte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře možná nepřinese takový romantický večer, v jaký jste doufali, ale rozhodně nebude nudný. Pokud se s někým spojíte prostřednictvím textových zpráv nebo videochatu, budou konverzace velmi neobvyklé. Jedna diskuse však bude obzvláště pozitivně elektrizující, a právě z ní vám jistě budou vstávat chlupy.

Práce

Nehledejte odpovědi tam, kde víte, že najdete stále stejné věty. Hledejte někde jinde. Pokud chcete skutečně nový názor na věc, musíte se zeptat někoho s novým pohledem. Nebojte se oslovovat různé lidi.

Peníze

Pokud jde o vaši finanční budoucnost, máte dostatek odvahy. Vesmír by mohl způsobit problémy mezi vámi a nějakou institucí (například vaším pracovištěm) nebo mezi tím, že chcete trávit čas v kanceláři a cestováním. Jedno nebo druhé musí ustoupit, jinak bude vaše finanční situace nepříznivě ovlivněna. Postupujte velmi obezřetně.

Zdraví

Dnes byste mohli být neuvěřitelně vystresovaní. Připadáte si někdy jako terapeut všech? Přicházejí za vámi druzí a vylévají na vás svá trápení a starosti, ale vy jste příliš dobrý přítel na to, abyste je v jejich nouzi odmítl? Pokud je to váš případ, musíte se urychleně stát nedostupnými. Udělejte pro sebe něco výjimečného. Drobnosti, které děláte pro to, abyste se cítili dobře, nemusí být vzhledem k tomu, jaký máte za sebou týden, luxusem, ale spíše nutností. Je v pořádku, když si čas od času dopřejete povzbuzení.

Přečtěte si také