Denní horoskop RYB na 29. 1. 2023

Ryby 29. 1. 2023

Zamilovali jste se do někoho, koho znáte v práci, Ryby? Pokud ano, možná zjistíte, že vaše city jsou opětovány. Váš přítel by vám mohl zavolat nebo napsat e-mail a pozvat vás někam mimo práci. Mohou být přítomni i někteří další lidé, ale to vám nezabrání v tom, abyste se lépe poznali a uvědomili si, že tento vztah je slibný. Jediným problémem je, že to možná budete muset nějakou dobu držet pod pokličkou, alespoň v práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce klade důraz na pohyb venku a také na komunikaci. Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) v poslední době uvízli ve vyjetých kolejích nebo jste procházeli stále stejnými tématy, využijte energii dne k tomu, abyste spolu začali mluvit a navázali mezi vámi nějaký druh komunikace. Nezůstávejte u obvyklých rutinních činností; podnikněte něco jiného a znovu objevte život.

Práce

Někdo na pracovišti se s vámi dnes pravděpodobně pohádá. Jeho nebo její jednání je velmi nezralé. Zůstaňte pevní ve svém postoji, aniž byste se uchylovali k dětinské taktice. Nechť je vaše pevná a důvěryhodná povaha příkladem pro ostatní.

Peníze

V tuto chvíli zvažujete svůj další krok. Je to proto, že aspekty ve vašem finančním sektoru mohou zpomalit to, co přichází. Nepropadejte panice! Když vesmír zavře okno v jedné oblasti, otevře se jiné okno jinde. Využijte svou představivost a vymyslete nové způsoby, jak vydělat peníze, zejména pokud jde o váš každodenní pracovní život. Možná zjistíte, že i přesun na jinou pozici vám přinese více peněz.

Zdraví

Vaše emoce vám v těchto dnech mohou bránit v tom, abyste se řídili svými impulsy, což by mohlo narušit váš styl, ale nezoufejte. Naučte se milovat chvíle prostoje a využijte je k zamyšlení nad tím, co je pro vás důležité. Možná máte k zamyšlení víc, než si dáváte čas. To je další důvod, proč je zdravé mít ve svém rozvrhu zakomponovaný pravidelný pohybový režim. Nejenže je to trénink pro vaše tělo, ale vaše mysl má také možnost přeskupit síly.

Přečtěte si také