Denní horoskop RYB na 29. 4. 2023

Ryby 29. 4. 2023

Změny ve skupině, ke které patříte, vás dnes mohou hluboce ovlivnit, Ryby. Možná se skupina ubírá novým směrem, který vás příliš nezajímá. Možná budete muset přehodnotit své zapojení. To by vás mohlo poněkud zarmoutit, protože jste si tyto lidi oblíbili a nebudete je chtít ztratit jako přátele. Musíte se zamyslet. Jen vy se můžete rozhodnout, co uděláte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že dnešní planetární konjunkce přivede kočku mezi holuby, pokud jde o váš nový vztah. Může to však být také zkouška vašeho odhodlání. Pomohla by diskuse, jenže jeden z vás může mít sklon k zarputilému mlčení a druhý k podráždění. Přesto to zkuste!

Práce

Vše bude trvat déle, než očekáváte. S největší pravděpodobností je to proto, že veškeré jednání s ostatními bude zahrnovat čtyřikrát více komunikace, než je nutné. Navíc budete mít tendenci hodně váhat, než učiníte všechna konečná rozhodnutí.

Peníze

Je čas zamyslet se nad tím, jak můžete oslovit ostatní, abyste získali další informace o své finanční situaci. Vzhledem k aktivitě ve vašem domě peněz a hodnot je nezbytné, abyste sdělili své potřeby i cíle. Způsoby, kterými jste dříve přemýšleli o penězích a vydělávali, už nebudou plnit svůj účel. Je třeba změny, abyste se mohli posunout vpřed a více prosperovat.

Zdraví

Ve všem, co děláte, hledejte pozitiva. Když si jdete pro sklenici vody (zejména když nemáte žízeň), zkuste si konejšivým tónem říct, proč je to pro vás dobré. Váš vnitřní hlas hraje velkou roli v tom, jak se k sobě chováte. Ať je hlasitý a uklidňující!

Přečtěte si také