Denní horoskop RYB na 29. 5. 2022

Ryby 29. 5. 2022

Dnes bude na programu vaší práce uspořádání kanceláře a placení účtů, Ryby. Mohli byste se cítit zahlceni těmito úkoly a mohli byste být v pokušení je odkládat. Raději na to jděte pomalu, dokud vše nestihnete. Nemusíte je udělat všechny najednou. To by mělo snížit stres. Strávit klidný večer doma.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie by mohla znamenat, že si vytvoříte zvláštní představy o někom velmi přitažlivém a zcela výjimečném. Na jedné straně vás neodolatelně přitahuje, ale na druhé straně si říkáte, zda nemá určité vlastnosti, se kterými se budete těžko vyrovnávat. To se dozvíte, až když se s nimi seznámíte ve skutečnosti. Pak se budete moci informovaně rozhodnout.

Práce

Věnujte pozornost radám, které vám dávají vaši sourozenci nebo lidé, kteří se ve vašem životě chovají jako sourozenci. Tito lidé vás dobře znají a mají vám co říci k rozsahu vaší kariéry. Mohou ve vaší práci vidět věci, které vy vidět nedokážete.

Peníze

Pokud jde o vaši finanční budoucnost, máte dostatek odvahy. Vesmír by mohl způsobit problémy mezi vámi a nějakou institucí (například vaším pracovištěm) nebo mezi tím, že chcete trávit čas v kanceláři a cestováním. Jedno nebo druhé musí ustoupit, jinak bude vaše finanční situace nepříznivě ovlivněna. Postupujte velmi obezřetně.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodá kuráž, kterou potřebujete, abyste dostali, co si zasloužíte! Pokud v sobě nosíte pocit, že v životě nemáte to, co chcete, dnes je ten správný den říct něco někomu, kdo vám to může dát, nebo si promluvit sami se sebou o tom, co můžete udělat, abyste to získali. Možná uvažujete o nějakém kroku. Neuškodí, když si uděláte malý průzkum o tom, co by bylo potřeba udělat, aby se to uskutečnilo v žádoucím časovém horizontu.

Přečtěte si také