Denní horoskop RYB na 29. 7. 2022

Ryby 29. 7. 2022

Dnes by se vám mělo dařit, Ryby, takže se ničemu nevyhýbejte. Využijte této příležitosti, abyste zazářili tak jasně, jak jen to jde. Přidejte na síle a promítněte se do světa. Vyzařujte úsměv co nejčastěji – je nakažlivý. Za vaším sebevědomím se skrývá obrovská síla, takže se do všeho pusťte s energií a nadšením.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Určitě se vám bude líbit tajemná atmosféra, kterou dnešní konjunkce planet přináší. Někdy může zub času vytvořit díry nebo jizvy v našich nejlepších a nejslibnějších vztazích, ale pod tímto vlivem zjistíte, že se minulé problémy rozplývají a zdají se jaksi méně důležité. Je to skvělá doba k tomu, abyste si pokud možno vyrazili na večeři a obnovili kouzlo, o kterém víte, že v něm skutečně je. Stojí to za to.

Práce

Den začíná svižně a vy pocítíte příval expanzivní energie. Zjistíte však, že toto nadšení opadá – a ke konci dne se budete táhnout. Místo toho, abyste se hnali do extrémů, zkuste si to rozvrhnout.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Uděláte dobře, když přijmete nepříjemné napětí, které v sobě cítíte, a pořádně si zacvičíte, abyste ho ze sebe dostali. Rozmarný pocit vyvolaný dnešním aspektem může znepřátelit perfekcionistu ve vás a způsobit, že budete mít pocit, jako byste vedli hořkou hádku. Trik spočívá v tom, že napětí vyvedete ze svého těla, a tím i z mysli. Ponecháte-li tuto energii nedotčenou, pouze otrávíte svou mysl a budete se cítit špatně.

Přečtěte si také