Denní horoskop RYB na 3. 5. 2023

Ryby 3. 5. 2023

Možná zjistíte, že vaše emoce jsou dnes umírněné, protože se chcete obrátit dovnitř, Ryby. Překvapíte sebe i své okolí, když se rozhodnete, že místo toho, abyste se připojili k davu venku, chcete jít do svého pokoje a sedět sami. Nemějte z toho špatný pocit, i když vás na večírku očekávají v plné parádě. Dělejte to, co je pro vás nejpřirozenější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že osoba, na kterou jste se zaměřili, je příliš odlišná a příliš vzdálená vaší citlivé duši. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že ačkoli je vám tato osoba skutečně sympatická, obáváte se její nepředvídatelnosti. Setkání, které si s ní domluvíte, však odhalí, že navzdory své bláznivé stránce má také velmi něžnou povahu. Budete spolu dobře vycházet.

Práce

Snažíte se publikovat nějakou tvůrčí práci? Pokud ano, možná právě teď dosahujete tohoto cíle, případně zasíláte příspěvky do zpravodaje nebo na webové stránky. Jediným problémem může být, že se musíte zaměřit na jednu možnost.

Peníze

Dobrou zprávou je, že vesmír vás činí zajímavými a jedinečnými pro všechny. Špatnou zprávou je, že to do vašeho kariérního sektoru přináší značné napětí. Možná chcete, aby vaše individualita a nápady vynikly, ale někdo v práci chce zachovat status quo. Peníze přijdou, až budete schopni trochu vystoupit z řady, abyste pro své schopnosti našli podpůrné fórum.

Zdraví

Pokud si v těchto dnech můžete dopřát odpočinek navíc, doporučujeme to. Jedete závratnou rychlostí a vaše tělo je pravděpodobně unavenější, než si uvědomujete. Vaše mysl může pokračovat v plnění úkolů donekonečna  málokdy se stane, že změníte své plány, abyste se přizpůsobili potřebám svého těla. Tuto tendenci můžete začít řešit tím, že si do týdne naplánujete pravidelné cvičení jógy, abyste se naučili kontrolovat, jak se vaše tělo skutečně cítí.

Přečtěte si také