Denní horoskop RYB na 30. 4. 2023

Ryby 30. 4. 2023

Možná se cítíte skvěle, Ryby. Není tajemstvím proč. Vypadáte lépe než za poslední měsíce. Lidé na vás reagují velmi příznivě. Když půjdete po ulici, dočkáte se obdivných pohledů. Nemůžete si pomoct, ale přitahujete na sebe pozornost. Váš dobrý pocit se týká nejen vás, ale i lidí kolem vás. Vaši blízcí vám nyní obzvláště leží na srdci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenechte si ujít den, aniž byste si se svým milostným zájmem domluvili schůzku, na které budete mít čas promluvit si na libovolné téma. Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se domluvili na společném jídle nebo třeba na společném koupání ve vířivce při svíčkách. Nechte svá slova jemně plynout kolem srdce toho druhého a vytvářejte tak pocit tepla a intimity.

Práce

Ostatní se vás možná snaží popohnat, ale to není váš styl, takže tomuto tlaku nepodléhejte. Raději dělejte věci svým vlastním tempem. Výsledkem bude mnohem méně zmatků. Díky tomu si víkend mnohem více užijete.

Peníze

Je čas zamyslet se nad tím, jak můžete oslovit ostatní, abyste získali další informace o své finanční situaci. Vzhledem k aktivitě v oblasti peněz a hodnot je nezbytné, abyste sdělili své potřeby i cíle. Způsoby, kterými jste dříve přemýšleli o penězích a vydělávali, už nebudou plnit svůj účel. Je třeba změny, abyste se mohli posunout vpřed a více prosperovat.

Zdraví

Cestou ke stabilnímu vztahu s vaším tělem je otevřená komunikace s vaším vnitřním perfekcionistou. Musíte zůstat otevření vůči té části svého já, která chce, aby vše bylo přesně tak, a dát jí najevo, když je příliš náročná. Stačí, když pro to každý den uděláte jen trochu. Tu pár sklenic vody, tam krátký běh, denně salát nebo čerstvou zeleninu. Negativní sebepojetí se stává příliš náročným na snášení.

Přečtěte si také