Denní horoskop RYB na 30. 6. 2022

Ryby 30. 6. 2022

Dnes můžete vypadat zmateně, Ryby. Může pro vás být těžké zůstat u jednoho tématu. Vaše pozornost může přeskakovat z jedné věci na druhou. To je v pořádku. Vidět všechny strany příběhu je zřetelná výhoda. Dnes budete mít větší vnímavost a povědomí o věcech. Využijte této příležitosti a vžijte se do situace druhých lidí, abyste věděli, jak s nimi v budoucnu jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vnáší do vašeho milostného života trochu šílenství, a to tím nejpříjemnějším možným způsobem. Pokud máte možnost vyrazit na menší večírek nebo společenské setkání, připravte se na setkání s někým, kdo vám jistě vykouzlí úsměv na rtech. Možná vám bude připadat i trochu bláznivý, ale po nedávných událostech pro vás bude závanem čerstvého vzduchu.

Práce

Nebojte se dnes vyjádřit svůj názor. Pravděpodobně se setkáte s odporem, ale není se čeho bát. Pokroku pro vás v tuto chvíli může být dosaženo pouze tehdy, budete-li se držet svého přesvědčení a toho, co ve svém srdci víte, že je pravda.

Peníze

Čeká vás několik výzev. Vaše vztahy jsou nejvíce ovlivněny současnými nebeskými konfiguracemi. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste se trochu více rozšířili, zejména pokud jde o vaše spolupracovníky. Poznejte je lépe a možná zjistíte, že se s nimi sblížíte. Potřebujete všechny přátele, které můžete získat!

Zdraví

Jste velmi zaneprázdněný člověk a vaše mysl už několik týdnů běží tisíce mil za minutu. Dnešní energie vám pomůže odlehčit svou příliš aktivní mysli. Využijte tohoto tranzitu k tomu, abyste se pustili do fyzické aktivity, která vás opravdu baví – bruslení, šerm, horolezectví – nic není nemožné! Pokud je flamenco tanec něco, co milujete, ale nikdy jste se mu nevěnovali, je to něco, čemu byste měli věnovat pozornost! Odkládání toho, co rádi děláte, je přesně to, co se stane, když vás ovládne příliš aktivní mysl.

Přečtěte si také