Denní horoskop RYB na 30. 7. 2022

Ryby 30. 7. 2022

Máte tendenci držet se stranou, Ryby, ale dnes byste se mohli inspirovat k nějaké skupinové aktivitě. Možná vás přátelé pozvali na skleničku. Nebo vás možná soused požádal, abyste zvážili vstup do nějaké sousedské organizace. Ať už je scénář jakýkoli, všechna znamení naznačují, že jakákoli skupinová aktivita, do které se zapojíte, bude mít smysl. Uděláte něco dobrého a pravděpodobně získáte i nové přátele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte tendenci držet své emoce pod kontrolou. Nikdy se nemáte přehnané vyznání lásky ani se neukazujete v jiném světle než jako ten, kdo sedí za volantem. Proto nebudete brát na lehkou váhu, když vám někdo řekne, že nejste dostatečně vášniví. Ve vzduchu je dnes dost vášně pro všechny, ale vy jste se rozhodli držet ji pod pokličkou.

Práce

Pokud vám dnes někdo předá tvůrčí projekt, který máte řešit, nevysmívejte se mu do tváře a zároveň neprohlašujte, že na něco takového nemáte. Máte mnohem větší tvůrčí talent, než si uvědomujete, a dnes je ten správný den, abyste mu dali vyniknout.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může přimět k intenzivnímu pohledu na sebe sama. Pokud vidíte slabiny, přijměte je. Pokud vidíte silné stránky, oslavte je. Reagujte na sebe tak, jak byste chtěli, aby na vás ostatní reagovali v ideálním světě, a tento svět se brzy stane vaším. Neexistuje žádný důvod, proč byste nemohli dosáhnout svých zdravotních cílů. Můžete být tak krásní, jak jen chcete. Jediným požadavkem je, abyste to brali vážně a věnovali se tomu.

Přečtěte si také