Denní horoskop RYB na 31. 1. 2023

Ryby 31. 1. 2023

Je více než pravděpodobné, že jste se alespoň jednou v životě cítili jako ošklivé kachny, Ryby. Možná to mělo něco společného s vaší váhou. Ať už si tento pocit nejistoty nebo sebevědomí způsobily samy, nebo ne, je načase se takových myšlenek a pocitů zbavit. Dnes je den, kdy byste měli mít rádi každý kousek sebe sama. Buďte hrdí na své tělo uvnitř i navenek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k planetárnímu uspořádání si budete muset dávat pozor, abyste se nesnažili lpět na minulosti, pokud jde o určitý vztah. Pokud vám někdo blízký naznačil, že si myslí, že je čas, abyste šli každý svou cestou, a vy v hloubi duše víte, že je to správné, neodporujte kvůli starým časům.

Práce

Hledáte novou práci? Právě dnes ji můžete najít. Když se budete řídit svými instinkty, najdete perfektní příležitost, která vám vynese požadovaný plat. Vaše fundovaná, důvěryhodná a čestná povaha je přesně to, po čem zaměstnavatelé touží.

Peníze

Aspekty ve vašem peněžním domě vás mohou přimět k panice, odkud přijdou vaše peníze. Ale místo toho, abyste přešli do režimu přežití, přemýšlejte o tom, kde můžete stavět nebo jste stavěli v minulosti. Vesmír odměňuje tvrdou práci vkládanou po dlouhou dobu. Jak již bylo řečeno, pozitivní aspekt v tomto týdnu naznačuje, že něco, co souvisí s domovem nebo s domy obecně, vám může umožnit přístup k penězům, o kterých si neuvědomujete, že je máte.

Zdraví

Dnešní nebeská energie nás všechny nutí hledat rovnováhu hlubokým způsobem. Nejste v tom výjimkou, i když se možná považujete za někoho, kdo se o hluboké myšlenky až tak nezajímá. Raději vyrazíte ze dveří a něco děláte, než abyste seděli doma a lámali si hlavu. No, právě proto vynalezli jógu. Vyjděte ze dveří a sedněte si na podlahu jógového studia, pokud je to možné, nebo si najděte virtuální lekci. Pravidelné cvičení vám hluboce pomůže.

Přečtěte si také