Denní horoskop RYB na 31. 5. 2022

Ryby 31. 5. 2022

Dnes se může stát něco zvláštního. Někdo z vaší rodiny vám může vyčítat, že jste si vybrali své povolání. Může se stát, že vaše povolání bude mít jen málo společného s tím, co lidé ve vaší rodině tradičně dělali. Ale to, že nějaká tradice zanikla, neznamená, že ji musíte oplakávat, Ryby. Naslouchejte svému srdci. Pokud jste si vybrali povolání, pro které jste skutečně předurčeni, poznáte to.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt hry může znamenat, že se ocitnete v situaci, kdy budete muset učinit velmi rychlé rozhodnutí, na které se možná necítíte připraveni. Přirozeně se to týká vašeho milostného života a vašeho smyslu pro závazky a možná se nikdy necítíme skutečně připraveni učinit takové rozhodnutí. Nicméně se musíte rozhodnout tak či onak - proto poslouchejte své srdce.

Práce

Každý má své dva centy. Koho budete poslouchat? Dnešní energie zintenzivňuje atmosféru, a proto všichni mluví s velkým přesvědčením. Necítíte se pod tlakem, abyste se rozhodli hned. Raději počkejte.

Peníze

Tento týden je plný zmatků, protože se na obloze střetává několik napjatých aspektů. Vlivy ve vašem domě zaměstnání znamenají, že je třeba věnovat více pozornosti, než se budete moci posunout výše a vydělat si peníze, po kterých toužíte. Prověřte si vzdělávací programy, se kterými vám může zaměstnavatel pomoci nebo je rovnou zaplatit.

Zdraví

Když vás něco trápí, ale nemůžete přijít na to, co to je (jako dnes), zkontrolujte, zda vaše tělo není přetížené. Nezapomeňte, že každodenní balancování může být pro vaše tělo velmi namáhavé. K udržení rovnováhy vám mohou pomoci čerstvé šťávy: a to mluvím o těch tvrdých: mrkev, jablko a zázvor je skvělá směs na pročištění ledvin (orgánů zodpovědných za rovnováhu našeho těla). Kromě toho se možná budete chtít držet stranou od sporů doma nebo v práci; pokud vidíte, že se schyluje k hádce nebo nedorozumění, řekněte si, že není vaší povinností to napravovat.

Přečtěte si také