Denní horoskop RYB na 31. 7. 2022

Ryby 31. 7. 2022

Spojte se s člověkem, který sedí vedle vás, nebo třeba s někým, kdo stojí za vámi ve frontě v obchodě. Může se s vámi podělit o moudrost, která navždy změní váš život. Uvědomte si, že i vy můžete být tím člověkem, který změní život někomu jinému jedinou myšlenkou nebo kouskem moudrosti, kterou jste na svých cestách nasbírali. Komunikace je klíčem k rozšíření vašeho světa v mnoha směrech.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je překvapivé, kolik věcí lze vyřešit, když si o některých věcech promluvíte. Možná se cítíte oprávněně ve svém současném pohledu na věc a také se cítíte oprávněně v tomto pohledu setrvat. Pokud však odmítáte ustoupit, nenabízí to ani pro jednoho z vás nejlepší dlouhodobé řešení. Pronásleduje vás určitý strach; vyneste ho na světlo a strach se rozplyne.

Práce

Včerejší útlum je za vámi. Dnes je úplně nový den. Přistupujte k němu jinak. Máte se na co těšit a máte potenciál dosáhnout ohromného množství úspěchů. Nic není nad vaše síly.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu uspořádání planet se pravděpodobně ocitnete doma schoulení na pohovce s dobrou knihou  nebo si možná představujete, že to uděláte, pokud jste příliš zaneprázdněni. Během několika následujících dní se budete cítit citlivě, dokud tato nebeská energie potrvá. Je důležité zůstat v souladu se svým tělem, pokud si chcete všimnout, jaké emoce se skrývají pod povrchem. Pití velkého množství vody vás dostane do kontaktu s vaším tělem a myslí.

Přečtěte si také