Denní horoskop RYB na 4. 5. 2022

Ryby 4. 5. 2022

Současný nebo potenciální milostný partner vám může připadat jako ta nejdokonalejší a nejúžasnější osoba na světě, Ryby. Vaše romantická povaha by vás dnes mohla přemoci. Nedívejte se na svého partnera s orosenýma očima! Místo toho se snažte udržovat určitý odstup, abyste nepůsobili příliš potřebně. Pravděpodobně to byla právě vaše soběstačnost a vnitřní síla, co vašeho milence v první řadě přitahovalo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k otevřenosti a upřímnosti vůči někomu, koho jste nedávno potkali nebo s kým možná chodíte. Nemá smysl skrývat sebe, své myšlenky nebo názory za závojem zmatku nebo iluzí. Musíte říct, co si myslíte, a být upřímní a hrdí na to, co si myslíte. Pokud to dokážete, navážete s nimi mnohem lepší vztah.

Práce

Váš instinkt by vás mohl vést k tomu, abyste si dnes šli pro zlato. Budete se chtít prosadit a jít za svými sny. Energie dnešního dne by vás mohla učinit až příliš asertivními. Pokud vás čeká důležitá schůzka nebo prezentace (ať už virtuální, nebo ne), kultivované vystupování vám pomůže k úspěchu.

Peníze

Dobrou zprávou je, že vesmír vás činí zajímavými a jedinečnými pro všechny. Špatnou zprávou je, že to do vašeho kariérního sektoru přináší značné napětí. Možná chcete, aby vaše individualita a nápady vynikly, ale někdo v práci chce zachovat status quo. Peníze přijdou, až budete schopni trochu vystoupit z řady, abyste pro své schopnosti našli podpůrné fórum.

Zdraví

Pokud vás nyní obklopuje velká tíha emocionální energie, vězte, že vzhledem k dnešnímu postavení planet se to dá očekávat! Nemůžete toho moc udělat, abyste účinek tohoto aspektu změnili. Abyste se vyhnuli pocitům deprese, budete se chtít soustředit na svůj cvičební režim nebo si ho v této době vytvořit. Prospěje vám zdravá strava s velkým množstvím zeleně. Vaši energii výrazně zvýší také pití velkého množství vody.

Přečtěte si také