Denní horoskop RYB na 4. 6. 2022

Ryby 4. 6. 2022

Nastupujete do období, které je z velké části věnováno vašemu milostnému životu, Ryby! Udělejte si toto období zcela naplňující tím, že do něj vnesete nové svěží nápady. Nedovolte, aby tyto radosti vyčpěly. Nadcházející cyklus je pro romantiku mimořádně příznivý. Je vhodný čas na výlet, jen ve dvou. Pokud jste nezadaní, můžete se seznámit s neobvykle zajímavou novou osobou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není dobré skrývat své skutečné pocity za masku lhostejnosti nebo dokonce cynismu. Současná nebeská energie vás vybízí k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co skutečně potřebujete říct a jak to řeknete. Pokud se budete snažit určité aspekty pravdy zamaskovat, nemusíte dosáhnout stejných výsledků, jako když to řeknete tak, jak to je.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se zamysleli nad tím, jak můžete do své kariéry vnést více svého uměleckého talentu. Ujistěte se, že nenecháte svůj neuvěřitelný tvůrčí talent promarnit. Udělejte si plán, jak to můžete v následujících dnech uskutečnit.

Peníze

Tento týden je plný zmatků, protože se na obloze střetává několik napjatých aspektů. Vlivy ve vašem zaměstnání znamenají, že je třeba věnovat více pozornosti, než se budete moci posunout výše a vydělat si peníze, po kterých toužíte. Prověřte si vzdělávací programy, které vám může zaplatit zaměstnavatel.

Zdraví

Pokud si ještě nevedete deník snů, je načase s tím začít. To, co vidíme ve snech, je často přímým sdělením podvědomí o nových cestách, kterými se musíme vydat. Není neobvyklé, že ve snech vidíte potraviny a formy cvičení (a další zdravotní praktiky). Věnování pozornosti těmto podvědomým vzkazům je součástí péče o sebe sama. S časem a věnovanou pozorností se v rozpoznávání těchto znamení staneme zkušenějšími. Proč být odříznutý od tak důležitého zdroje sebepoznání?

Přečtěte si také