Denní horoskop RYB na 4. 8. 2022

Ryby 4. 8. 2022

Nadcházející den pro vás bude náročný, Ryby. V nitru vás bude doutnat oheň. Možná vás čeká projev nebo soukromé představení pro vaše blízké. V každém případě se budete muset předvést a při tomto pokusu nebudete šetřit energií. Na konci dne budete zcela vyčerpaní. Naplánujte si odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že vaše hodnoty jsou dnes úplně vyhozeny z okna, protože podléháte opojné euforii. Možná budete mít pocit, že vás opustily smysly; dokonce i vy, kteří jste obvykle tak zdrženliví a umíte ovládat své emoce, můžete zjistit, že se do vás vkrádá hranice posedlosti. Důležitou otázkou je, jak dlouho to bude trvat. Možná navždy, možná na jeden den  kdo ví?

Práce

Vzpomeňte si na šťastnou událost, která se vám přihodila před několika měsíci. Vzpomínáte si? Ne? Možná jste na ni zapomněli, protože ztratila dech a zdálo se, že vyšuměla. Nyní je čas tuto příležitost znovu oživit a přivést ji k životu. Odměna je na dosah ruky.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace je pro vás poměrně příznivá, což znamená, že vaše dovednosti při hledání rovnováhy v životě dostávají velkou podporu. Naprosto povzbudivě se budete cítit při pravidelných lekcích jógy, kde se vaše tělo protáhne a posílí, zatímco vaše plíce se rozšíří a vytvoří čistý krevní oběh v celém těle. Kolik je hodin? Možná ještě dnes stihnete zajít na lekci! Nezapomeňte se před cvičením a po něm napít vody, která pomůže odvést uvolněné toxiny.

Přečtěte si také