Denní horoskop RYB na 5. 2. 2023

Ryby 5. 2. 2023

Kdy jste naposledy použili tužku a papír, Ryby? V dnešní době počítačů klávesnice tyto skvělé nástroje téměř nahradila. Stejně jako chůze přináší mnohem víc než jen čerstvý vzduch, i kinestetická hodnota rytmického pohybu při psaní perem je mnohem více uklidňující a dokonce léčivá, než si většina lidí uvědomuje. Pohyb ruky po stránce může být příjemný a odemknout ve vás místa, ke kterým se psaním na počítači nedostanete. Vyzkoušejte to ještě dnes.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli dnes může být romantika spíše platonická, mělo by to být velmi příjemné období pro setkávání s druhými lidmi. Bylo by pro vás opravdu přínosné, kdybyste se snažili stýkat s novými lidmi, kteří by vás mohli povzbudit k vyzkoušení dalších věcí. Můžete zasít semínka některých fascinujících vztahů. Tak na co ještě čekáte?

Práce

Spoléhejte se na svou intuici a nečekejte, až se rozhodne vaše racionální mysl. Možná se vám včera hlavou honily protichůdné myšlenky, ale dnes by měla být odpověď jasná. Nalaďte se na svůj vnitřní pocit a rozhodněte se.

Peníze

Aspekty ve vašem peněžním sektoru vás mohou přimět k panice, odkud přijdou vaše peníze. Ale místo toho, abyste přešli do režimu přežití, přemýšlejte o tom, kde můžete stavět nebo jste stavěli v minulosti. Vesmír odměňuje tvrdou práci vkládanou po dlouhou dobu. Jak již bylo řečeno, pozitivní aspekt v tomto týdnu naznačuje, že něco, co souvisí s domovem nebo s domy obecně, vám může umožnit přístup k penězům, o kterých si neuvědomujete, že je máte.

Zdraví

Vaše tělo k vám dnes bude nějakým způsobem promlouvat, tak se naladěte a naslouchejte! Možná vás několik sklenic vody zpomalí na tak dlouho, abyste si všimli, co se vám vaše tělo snaží říct. Každopádně je dobré pít vodu po celý den, ať už máte žízeň, nebo ne. Bez příznivého vlivu vody a pohybu je těžké poznat, co cítíte, a jak komunikovat s těmi, které máte rádi. Ulehčete si práci!

Přečtěte si také