Denní horoskop RYB na 5. 3. 2023

Ryby 5. 3. 2023

Vaše fyzická a duševní energie dnes přetéká, Ryby. Možná se budete chtít pustit do všemožných projektů, které by vám mohly přinést pokrok v jakémkoli směru. Umělecké snahy, skupinové aktivity a společenské události jsou silnými možnostmi, tak se dejte do práce. Tento den by měl být také vzrušující a dnem, kdy toho hodně dokážete. Pořádně si to přitom užijte. Jděte si pro zlato a bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přemýšleli jste, zda stojí za to se s určitou osobou sblížit, a nyní se vám naskytla příležitost se s ní setkat. Dnešní planetární konjunkce připravuje půdu pro to, aby se tato slibná přitažlivost začala rozvíjet v něco významnějšího. Budete však muset převzít iniciativu a udělat spoustu přípravných prací, aby se to mohlo pohnout směrem, kterým byste si přáli.

Práce

Mluvit o věcech s ostatními lidmi bude obtížné, ale právě teď je to velmi nutné. Vzniknou třenice, ale problémy, které řešíte, už nelze držet v sobě. Musíte je dostat na stůl, aby mohlo dojít k pokroku.

Peníze

Možná zjistíte, že možnosti vydělávat a šetřit peníze se během několika následujících týdnů zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Zatímco budete zaneprázdněni sběrem zralého finančního ovoce všude kolem sebe, nezanedbávejte rodinu, děti, romantiku a kreativitu. I když se budete více scházet, bavit a zkoušet nové věci, dbejte na to, abyste se drželi svého rozpočtu. Na několik týdnů budete mít příležitost vymanit se ze starých vzorců.

Zdraví

Využijte svou jemnější stránku a všimněte si, že potřebujete změnit své zaměření. Dnešní aspekty vás žádají, abyste se zaměřili na mateřskou, pečující stránku života. Existuje něco, co potřebujete a doufáte, že vám to poskytne někdo jiný? Kompenzujete si to tím, že poskytujete druhým, co můžete, místo abyste se soustředili sami na sebe? Udělejte si čas a znovu se zaměřte na sebe tím, že si uklidíte skříň nebo ledničku, což je projekt založený na vašich vlastních potřebách.

Přečtěte si také