Denní horoskop RYB na 5. 4. 2023

Ryby 5. 4. 2023

Plány pracovat alespoň částečně doma se pro vás, Ryby, možná upevňují. Vaše mysl je nyní hodně zaměřena na domov a rodinu, takže možná uvažujete o tom, že opustíte krysí závod ve městě a vytvoříte si vlastní kancelář. Úspěch je pravděpodobný, takže stojí za to se do toho pustit. Pokud dnes začnete plánovat, možná brzy uspějete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se můžete tak ponořit do svých pocitů, že zapomenete zkontrolovat, zda jste stále na správné cestě. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že by bylo prospěšné, kdybyste se se svým milostným zájmem sešli a probrali některé své plány z nové perspektivy. To vám samo o sobě přinese mnoho radosti.

Práce

Vaše emoce jsou vaší silnou, nikoli slabou stránkou, a proto se ujistěte, že je nepřehlížíte, zejména dnes. Ostatní vám mohou pomoci vyplnit prázdná místa v určitých věcech, které neznáte, ale nic nemůže nahradit vaši intuici.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci a jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Poddejte se dnes své jemné stránce. Tam, kde máte tendenci k erotizaci, nahlédněte hlouběji do svého těla a najděte skutečnou potřebu pod povrchovým vzrušením. Astrální energie vám pomáhá řešit vaše potřeby. Nebojte se udělat změny, které se zdají být nepodstatné: pokud se vám nelíbí vaše fitness aplikace nebo nemůžete vystát posilovnu, kam chodíte, udělejte změnu. Takové věci je nejlepší si ujasnit a jednat, abyste se nakonec netrestali z dlouhodobého hlediska.

Přečtěte si také