Denní horoskop RYB na 5. 7. 2022

Ryby 5. 7. 2022

Spojte se dnes se svou zranitelnou stránkou, Ryby. Nepředstírejte, že jste někdo jiný. Uvědomte si, že můžete být sami sebou a přesto se dobře bavit, aniž byste si museli přivlastňovat veškerou pozornost. Stabilizujte svou mysl a vytvořte si prostor pro růst. Využijte některé rady, které dáváte druhým, a aplikujte je na sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vaším srdcem a hlavou může probíhat boj. Dnešní souhra nebeských energií může naznačovat, že hlava vám říká, abyste se vydali jedním směrem a věnovali se jednomu konkrétnímu plánu, zatímco srdce vám říká něco jiného. Je sice pravda, že potřebujete jasně promyslet, jak dosáhnout svého cíle, ale jen vaše srdce vám může říct, co to vlastně je.

Práce

Kolem poledne se objeví zmatek, který vás pravděpodobně vrátí zpět, pokud na něj nejste připraveni. Stanovte si plán na začátku dne a odpoledne využijte k jeho realizaci. Plány zahájené uprostřed dne s největší pravděpodobností ztroskotají.

Peníze

Vaše myšlenky a nápady se nyní mohou obracet k rodině a zábavě, ale vesmír vás tlačí k tomu, abyste přemýšleli o větších institucích jako o způsobu, jak vydělat peníze. Pokud máte peníze v malé bance, možná je načase dát šanci velkým. Lepší úrokové sazby a možnosti spoření znamenají více peněz pro vás i váš klan.

Zdraví

Udržet věci v rovnováze není nikdy hotová věc: vždycky je tu další den, kdy je třeba něco doladit a vyřešit. Dopřejte si výhodu pravidelného vyvažování toho, co jíte, abyste uspokojili touhu po rovnováze. Konzumace čerstvých bioproduktů je jednou z nejlepších věcí, které můžete pro své zdraví udělat. Ale nemusíte to být vždy vy, kdo vaří! Dopřát si jednou za čas jídlo v restauraci nebo s dovozem domů také může mít uvolňující účinek.

Přečtěte si také