Denní horoskop RYB na 6. 4. 2022

Ryby 6. 4. 2022

Na váš oheň dnes bylo přiloženo další polínko, Ryby, takže se nedivte, že vás pálí obzvlášť silně. Využijte své vnitřní pece k tomu, abyste dosáhli nějakého průlomu a posunuli věci na vyšší úroveň. Zvyšte intenzitu v některých záležitostech, které vyžadují více života. Do všeho, čeho se dotknete, vnesete velké množství pozitivní energie, a tak ji moudře využijte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vnáší do vašeho života nádherný odstín romantiky, který je o to příjemnější, že jste ho nečekali. Na nějakém setkání nebo dokonce sportovní akci byste se mohli stát objektem vřelé a velmi lákavé pozornosti. I když se z toho možná nestane láska vašeho života ze dne na den, postupně zjistíte, kolik toho sdílíte a jak hluboké city k sobě oba cítíte.

Práce

Zaujme vás nová firma nebo nová profese. Možná se jedná o společnost, do které byste rádi investovali, nebo o profesi, které byste se rádi věnovali. Ať tak či onak, nebojte se do ní naskočit. Je to to, na co jste čekali.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci, ale jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na "nový a lepší" způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také