Denní horoskop RYB na 6. 6. 2022

Ryby 6. 6. 2022

Sny a vize mohou dnes přicházet a odcházet, Ryby, protože se vynořují nevědomé pohnutky a představy. Některé z těchto vjemů mohou představovat stará traumata nebo fobie, které je třeba uvolnit. Z těchto vjemů byste také mohli čerpat tvůrčí inspiraci a použít je jako základ pro umělecké projekty. Ke konci dne se můžete cítit mnohem lehčeji – přinejmenším emocionálně!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt vám dodává veškerou potřebnou sebedůvěru, abyste mohli vyjádřit své city někomu, koho intenzivně obdivujete. Možná jste přemýšleli, zda by nebylo lepší nechat první slovo na něm, ale čas běží a vy jste možná netrpěliví, abyste se do toho pustili. Rozhovor, který s nimi dnes povedete, by mohl být velmi významný. Budete se cítit radostně!

Práce

Dnes se nepleťte do cizích záležitostí. Možná vycítíte konflikt mezi kolegy, ale podstatné je, že to není váš problém, takže se do něj nepleťte, než se zapletete do bitvy, která vám prostě nepřísluší.

Peníze

Tento týden je plný zmatků, protože se na obloze střetává několik napjatých aspektů. Vlivy ve vašem zaměstnání znamenají, že je třeba věnovat více pozornosti, než se budete moci posunout výše a vydělat si peníze, po kterých toužíte. Prověřte si vzdělávací programy, které vám může zaměstnavatel zaplatit.

Zdraví

Díky dnešním astrálním energiím se můžete cítit mimořádně citliví. Pokud nevíte, co si myslíte nebo cítíte, možná byste si mohli udělat čas pro sebe a dělat něco relaxačního. Odpoutejte se od práce, dětí, manžela, šéfa – a věnujte nějaký čas zdravému rozptýlení. Rozhodně cvičte a pijte hodně vody. Balancování a oddělování toho, co chcete vy, od toho, co chtějí ostatní, bude snazší, když si dáte trochu prostoru navíc.

Přečtěte si také