Denní horoskop RYB na 6. 7. 2022

Ryby 6. 7. 2022

Dnešní den je pro vás skvělý, Ryby. Máte dobrou náladu a vše vám vychází. Vnitřní oheň je žhavý. V každé produkci se ujmete hlavní role. Romantika a láska vám rozhodně přejí. Buďte sami sebou a nezapomeňte, že je v pořádku smát se svým chybám. Pokora vám prospívá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie naznačuje, že vás čeká překvapení. Nějakým způsobem zažijete šok, který se odrazí přímo ve vašem milostném životě, a pravděpodobně to bude šok velmi příjemný. Je zvláštní, jak si myslíte, že jste s jedním konkrétním vztahem pevně dohodnuti, když se zčistajasna stane něco, co vás pevně přimkne k někomu jinému.

Práce

Kolem poledne se objeví zmatek, který vás pravděpodobně vrátí zpět, pokud na něj nejste připraveni. Stanovte si plán na začátku dne a odpoledne využijte k jeho realizaci. Plány zahájené uprostřed dne s největší pravděpodobností ztroskotají.

Peníze

Vaše myšlenky a nápady se nyní mohou obracet k rodině a zábavě, ale vesmír vás tlačí k tomu, abyste přemýšleli o větších institucích jako o způsobu, jak vydělat peníze. Pokud máte peníze v malé místní bance, možná je načase dát šanci velkým. Lepší úrokové sazby a možnosti spoření znamenají více peněz pro vás i váš klan.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se vzdali konzumace škodlivých potravin nebo prázdných kalorií. Je to také vhodná doba pro půst a očistu. Pokud máte možnost, je půst s džusy krásným způsobem, jak očistit své tělo, aniž byste příliš narušili svůj každodenní život. Borák, kořen štěrku a buchva udržují zdraví ledvin a můžete je přidávat do svých šťáv. Pokud půst nepřipadá v úvahu, podívejte se na některé z bylinných očistných kombinací dostupných online nebo v místním obchodě se zdravou výživou.

Přečtěte si také