Denní horoskop RYB na 6. 8. 2022

Ryby 6. 8. 2022

Dnes je vášnivý a tvůrčí den, Ryby. Vaše krev je horká a vášeň je ve vaší mysli. S trochou štěstí máte drahou polovičku, která z toho může těžit! Pokud ne, budete muset najít jiný způsob, jak tuto energii spálit. Pozvěte blízkého přítele na běhání. Máte náladu na společenský život. Pokud nemůžete mít fyzickou blízkost, spokojte se s citovou blízkostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak často se bráníte změnám ve chvílích, kdy je nejvíce potřebujete přijmout? Dnes si uvědomíte, co jste vlastně celou dobu chtěli. Jen jste museli vidět budoucí možnosti ve svém současném vztahu, abyste je skutečně začali uvádět do pohybu. Vesmír vám pomůže učinit správné rozhodnutí a vše bude k lepšímu.

Práce

Na staré problémy se vrhá nové světlo. Tento nový pohled přichází z velmi nepravděpodobného zdroje, proto buďte otevření všem lidem a perspektivám, abyste tyto nové informace zachytili. Pro běžného pozorovatele to nebude příliš zřejmé. Buďte ve střehu.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

Můžete se cítit introvertní, protože vás mohou tížit intenzivní volby. Nezapomeňte do svých úvah zapojit i své přátele. Promluvte si o svých obavách s lidmi, kterým důvěřujete. Nebudete muset dělat to, co vám radí ostatní, ale budete se cítit lépe, když budete vědět, že na to nejste sami! Udržujte si nadhled nad těmito duševními a emocionálními problémy tím, že se budete neustále fyzicky namáhat. Běh je skvělý způsob, jak zvýšit svou sílu, pokud to vaše kolena vydrží.

Přečtěte si také