Denní horoskop RYB na 7. 3. 2023

Ryby 7. 3. 2023

Tvůrčí projekty mohou nyní nabýt nové intenzity. Z ničeho nic se mohou objevit nové nápady a vize. Cokoli, na čem pracujete, může mít pro vás i pro ostatní nový význam. Vaše fyzická energie je poháněna snahou vyjádřit se, takže byste mohli dlouho pracovat. Sex a romantika také zaujímají ústřední místo ve vašich prioritách, Ryby. Cítíte vášeň pro všechno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může zpočátku naznačovat, že je třeba udělat určité kroky v oblasti svých současných vztahů. Možná to není to, co právě teď cítíte, že potřebujete. Pokud se však budete věnovat všem detailům, které jste v poslední době ignorovali, zjistíte, že máte více času na odpočinek a jeden na druhého, což nemůže být špatné.

Práce

Týden pro vás začíná skvěle. Energie k vám proudí ze všech stran. Synchronní události se nedějí náhodou. Jsou to znamení, že se něco má stát. Nic jako náhoda neexistuje.

Peníze

Možná zjistíte, že možnosti vydělávat a šetřit peníze se během několika následujících týdnů zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Zatímco budete zaneprázdněni sběrem zralého finančního ovoce všude kolem sebe, nezanedbávejte rodinu, děti, romantiku a kreativitu. I když se budete více scházet, bavit a zkoušet nové věci, dbejte na to, abyste se drželi svého rozpočtu. Na několik týdnů budete mít příležitost vymanit se ze starých vzorců.

Zdraví

Musíte si velmi chránit svůj čas a energii – často dáváte druhým a šetříte na sobě. Vraťte se do dětského stavu a zaměřte se dnes na sebe. Zajděte si zacvičit a požádejte o radu odborníka, pokud ji potřebujete. Bylo by skvělé, kdyby vám někdo jiný připravil zdravé jídlo. Jinak mnoho obchodů s biopotravinami připravuje skvělá jídla, která si můžete vzít s sebou. Dnes se uklidněte.

Přečtěte si také