Denní horoskop RYB na 7. 4. 2022

Ryby 7. 4. 2022

Ryby, nenechte se dnes zatěžovat událostmi z minulosti. Je čas jít kupředu. Vyskočte z postele, jako by to byl váš první den na této planetě. Uvědomte si, jaké máte štěstí, že žijete, a jakou máte moc a vliv. Využívejte svou moc moudře, neboť zjistíte, že je silnější než obvykle. Všimněte si, že vztahy se ženami budou v tento den obzvláště přínosné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete divit, co vás dnes zasáhlo, protože vesmír má pro vás zřejmě připravený plán, ale nejprve je třeba něco odstranit, aby vznikl prostor pro to, co přijde. Současná astrální konfigurace znamená, že jste se dostali do úzkých a chystáte se provést nějaké zásadní změny v současném vztahu; možná k nim dojde rychleji, než jste si předsevzali.

Práce

Čas ukáže, zda máte pravdu, nebo ne, ale prozatím předpokládejte, že máte pravdu. Pokračujte ve víře, že jste na správné cestě a že směřujete ke svému skutečnému osudu. Důvěra ostatních vám v této době pomůže.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci, ale jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasným cvičením jógy.

Přečtěte si také