Denní horoskop RYB na 7. 5. 2022

Ryby 7. 5. 2022

Dejte si dnes větší pozor na svůj zevnějšek a ráno trochu ukliďte dům. Možná budete mít návštěvu, Ryby. Pozvěte je dál a udělejte jim pohodlí. Je pravděpodobné, že vám mohou být velmi prospěšní při rozvoji vaší kariéry. Možná má někdo z nich dobré kontakty ve firmě, pro kterou jste už dlouho chtěli pracovat. Nebo možná dostanete zajímavý tip na burzu. Zůstaňte ve střehu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské atmosféře si velmi dobře uvědomujete, jak hluboce vám na někom záleží. Uvědomujete si také, že se ho nehodláte vzdát jen proto, že jste se nedávno trochu pohádali; síla vašich citů vám to nedovolí. Dnes máte skvělou příležitost se s nimi usmířit a prožít svou vášeň a lásku znovu na hlubší úrovni.

Práce

Máte pocit, že jste tento týden na pracovišti unikli jen o vlásek. Byli jste na pokraji nějaké katastrofy, ale nějakým zázrakem se vám ji podařilo včas odvrátit. Nyní je čas poplácat se po zádech a odpočinout si.

Peníze

Dobrou zprávou je, že vesmír vás činí zajímavými a jedinečnými pro všechny. Špatnou zprávou je, že to do vašeho kariérního sektoru přináší značné napětí. Možná chcete, aby vaše individualita a nápady vynikly, ale někdo v práci chce zachovat status quo. Peníze přijdou, až budete schopni trochu ustoupit z řady, abyste pro své schopnosti našli podpůrné fórum.

Zdraví

Abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře, vyžaduje to hodně práce. Viděli jste někdy lidi, kteří vypadají opravdu fyzicky zdatně, ale přesto je něco nutí vypadat ve své kůži nesví? Být ve formě znamená víc, než se na první pohled zdá. Je to celý proces, který začíná tím, co jíte a jak to jíte. (Jíte za pochodu? To vám nepomůže!) Začněte jíst to, co a jak byste chtěli jíst tento týden; zbytek bude následovat.

Přečtěte si také