Denní horoskop RYB na 7. 8. 2022

Ryby 7. 8. 2022

Dnes se můžete ocitnout v obtížné situaci, Ryby, jako byste byli vláčeni dvěma směry a neměli možnost rozhodnout, jak věci skončí. Působící síly by mohly být manipulativní, a tak byste si měli dávat zvláštní pozor, aby vás někdo nezneužíval. To se v takové chvíli možná snáze řekne, než udělá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dopad, který by mohla mít dnešní nebeská konfigurace, by mohl být velmi hluboký. Něco se opravdu musí vymanit a osvobodit. Možná je to dlouholeté přání či touha nebo určitý cíl, který máte na mysli. Ať už je to cokoli, stačí, když to necháte vyplout na povrch a promluvíte o tom s ostatními. Nechávat si to pro sebe už není možné.

Práce

Vaše mysl bude roztěkaná, ale můžete toho využít ve svůj prospěch. Fakta, která shromažďujete, se mohou zdát nesouvislá, ale ve skutečnosti se všechna spojí v jednu velmi užitečnou myšlenku. Úspěšní budete tehdy, když svou pozornost obrátíte mnoha směry.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

Váš systém doufal v tranzit podobný tomu, který se odehrává nyní, ať už o tom víte, nebo ne! Vliv postavení planet vám pomůže uspořádat svůj wellness program na několik příštích měsíců. Nastal čas zaměřit se na své tělo, a to jak vnitřně, tak i navenek. Budete moci přemýšlet o tom, co jíte, z hlediska trávení i z hlediska vzhledu. Naučte se jíst to, co je snadno stravitelné.

Přečtěte si také