Denní horoskop RYB na 8. 3. 2023

Ryby 8. 3. 2023

Dnes můžete být trochu rozčilené, Ryby. Zdá se, že vám lidé spíše překážejí, než aby vám pomáhali. Nebuďte příliš obviňující, dokud se nepřesvědčíte, že jednáte čestně a produktivně. Mohli byste automaticky přejít do obranného módu a nakonec někoho obvinit právě z toho, z čeho jste vinni vy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste věnovali pozornost svým fantaziím a vědomému snění, zejména pokud jde o blízký osobní vztah. Ať už jste v poslední době měli jakékoli pocity, ať už pozitivní či negativní, skutečně by vám pomohlo naladit se na ně a začít podle svých zjištění jednat. Ať už je scénář jakýkoli, situace se jen zlepší. Dejte tomu šanci.

Práce

Hodně štěstí vás provází i nadále. Kontakty, které nyní navážete, budou mít později velký význam. Určitě si uschovejte vizitky a telefonní čísla, která obdržíte. Uložte je na bezpečné místo, místo abyste je nechali zapadnout v pračce.

Peníze

Tento týden je věnován pozitivnímu vztahu mezi komunikací a nápady a individualitou a náhlou změnou. Aspekty ovlivňují rodinu, romantiku a kreativitu, zatímco vy zvyšujete úsilí o přiblížení svého produktu nebo služby globálnímu publiku. Cítíte se jistí svými schopnostmi, což je skvělé. Jste zatraceně mocní!

Zdraví

Dnes je možný nový pohled – věci, které děláte každý den, se vám mohou zdát nějak jiné – užijte si tuto novou perspektivu! Je důležité být flexibilní a naslouchat vnitřnímu hlasu, který vám říká, kdy se máte přiklonit a kdy od situace odejít. Často vyhovíte v situacích, kdy z toho bude mít prospěch někdo jiný  zeptejte se raději sami sebe, co skutečně potřebujete. Pokud jde o to, co jíte, je moudré dát svému střevnímu traktu pauzu od chleba a mléčných výrobků.

Přečtěte si také