Denní horoskop RYB na 8. 8. 2022

Ryby 8. 8. 2022

Přichází k vám láska, Ryby. Pravděpodobně budete vášnivější než obvykle. Dávejte si pozor, abyste své nadšení pro objekt své touhy nepřehnali. Je možné, že máte na situaci nerealistický pohled. Může se také stát, že vás někdo navádí a nutí vás myslet si něco, co není úplně pravda.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den vám přináší několik nádherných snů. Máte v sobě nejrůznější touhy. Hledáte objekt náklonnosti, který byste jimi mohli obdarovat. Snaha vynutit si to však nepomůže. Nebude fungovat ani snaha přimět někoho nevhodného, aby se stal tím pravým. Obraťte pozornost k tomu, co rádi děláte, a najdete toho, s kým budete rádi.

Práce

Atmosféra kolem práce je dnes úplně jiná než včera. Lidé jsou vážnější a emotivnější. Berte to v úvahu při komunikaci s ostatními. Postupujte opatrně, jinak můžete zranit něčí citlivé city.

Peníze

Tento týden vás aktivity v oblasti zaměstnání poněkud omezí v pracovním životě a budou po vás chtít, abyste byli zodpovědnější v tom, co děláte pro peníze. Snažit se být vším pro všechny nyní nebude fungovat. Místo toho se specializujte na své dovednosti a podle toho si za ně účtujte. Nápovědu, jak postupovat, hledejte ve své komunikaci a u svých zrozenců.

Zdraví

Tento týden i v následujících měsících vás bude velmi silně táhnout k tomu, abyste dělali to, co je správné pro vás i pro ostatní. Díky shromáždění planet se váš vnitřní morální kodex změní z pastelového na neonový a vy budete chtít svou lásku ke spravedlnosti vyjádřit mnoha způsoby. V žádném případě v tomto období nezanedbávejte své vlastní tělo. Odpočinek, který potřebujete, zdravá strava, náklonnost, kterou chcete dávat a přijímat, jsou nyní životně důležité.

Přečtěte si také