Denní horoskop RYB na 9. 2. 2023

Ryby 9. 2. 2023

Některé odhalující rozhovory s přáteli nebo příbuznými by mohly vyvolat staré traumatické vzpomínky z minulosti, které jste možná potlačovali. To by mohlo objasnit mnoho překážek, na které jste v poslední době naráželi, Ryby, a umožnit vám tak uvolnit tyto emoce a odstranit překážky. Jakmile se tak stane, obloha se vám otevře. Vaše osobní síla a sebedůvěra by měly být silnější než kdy jindy. Jděte si pro zlato!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes cítíte nervózní z nadcházejícího setkání s někým výjimečným. Jako byste nevěděli, jak se máte chovat, jaký tón hlasu nasadit nebo jaké oblečení si obléknout, a nakonec si vyzkoušíte celý šatník věcí a pak je zase sundáte. Uvolněte se a buďte přirození a spontánní.

Práce

Chcete-li využít fantastických příležitostí, které se vám nyní nabízejí, musíte změnit svůj postoj a způsob myšlení. Rozšiřte se a dívejte se s důvěrou vpřed, místo abyste zuřivě chránili jediného ptáčka ve své ruce.

Peníze

Tento týden se zaměříte na bezpečnost a vydělávání peněz. Vaše rodina, milostný partner a děti si přejí lepší kvalitu života, stejně jako vy. Dobrou zprávou je, že to vše si nelze koupit za peníze. Díky důležitým lidem ve vašem životě se těšíte pevným základům. Pochopí, když nyní potřebujete vynaložit trochu více prostředků na své vzdělání.

Zdraví

Z tohoto aspektu můžete mít prospěch díky lepšímu povědomí o tom, jak strava ovlivňuje vaše tělo. Se střevním traktem máte zvláštní vztah a čím více můžete napomoci jeho fungování, tím lépe pro vás bude. Zkuste jíst raději celozrnné obiloviny než bělené nebo zpracované; zelenou listovou zeleninu místo škrobu jako přílohu; méně masa a více luštěnin jako zdroje bílkovin. Dnešní planetární energie vám dává chuť zkoušet nové věci, tak do toho jděte!

Přečtěte si také