Denní horoskop RYB na 9. 3. 2023

Ryby 9. 3. 2023

Stejně jako surfař, který se chce svézt na nekonečné vlně, i vy se musíte nejprve připravit, než skočíte s prknem do oceánu, Ryby. Posaďte se na chvíli na skutečnou nebo imaginární pláž a rozjímejte o přílivu a odlivu. Sledujte mořské proudy a podívejte se, jak se za panujících podmínek daří ostatním surfařům. Zjistíte, že čím lépe se připravíte, tím jistější budete, až vyrazíte do vody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vám dává skvělou příležitost zasvětit někoho do tajemství toho, co k němu cítíte. Protože jste v tak dobré náladě a cítíte se vitálnější a magnetičtější než kdykoli předtím, nemůžete nezapůsobit. Pokud se dohodnete, že spolu začnete chodit, pak se při první schůzce vydejte na nějaké opravdu odlišné a vzrušující místo.

Práce

Tento den je třeba vystrčit hlavu z oblaků a postavit se nohama na zem. Určitě je zábavné na chvíli ignorovat realitu, ale teď za to začínáte platit. Místo toho, abyste se ztráceli ve svém světě fantazie, věnujte se obchodním záležitostem.

Peníze

Tento týden je věnován pozitivnímu vztahu mezi komunikací a nápady a individualitou a náhlou změnou. Aspekty ovlivňují rodinu, romantiku a kreativitu, zatímco vy zvyšujete úsilí o přiblížení svého produktu nebo služby globálnímu publiku. Cítíte se jistí svými schopnostmi, což je skvělé. Jste zatraceně mocní!

Zdraví

Možná dnes narazíte na zeď. To znamená, že cokoli, čeho se ze všech sil snažíte dosáhnout, může dosáhnout nějakého vrcholu. Možná se vám podaří prorazit, možná se zhroutíte. Buďte připraveni čelit výzvě nebo oslavě s pevným uchopením reality. Při práci dbejte zejména na své potřeby: pití vody v průběhu dne je nutností. Prozkoumejte svou pracovní židli a nastavení počítače. Je ergonomicky správné? Tyto druhy úvah vás nasměrují k většímu uvědomění si toho, co vás čeká.

Přečtěte si také