Denní horoskop RYB na 9. 4. 2022

Ryby 9. 4. 2022

Dnes možná budete příjemně překvapeni, že jste na tom s financemi mnohem lépe, než jste si mysleli. Možná objevíte skrytý talent pro hospodaření s penězi, o kterém jste si mysleli, že ho nemáte. Možná také očekáváte zvýšení platu nebo nějaké jiné zvýšení příjmů. Optimismus a nadšení jsou tím, co vás dnes pohání, Ryby. Vaše naděje do budoucna se zdají být více než kdy jindy podložené realitou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Podle vás nic nezabíjí vášeň tak rychle jako její přemíra. Podle astrální konfigurace by se tak mohlo stát i dnes, pokud se nebudete opatrně držet zpátky a nevytvoříte si mezi sebou a někým, koho spíše obdivujete, malý odstup. Opravdu nechcete, aby to skončilo v jednom záchvatu vzrušení - proto se stáhněte a nechte to na jiný den.

Práce

Snažte se nerozčilovat a nebýt frustrovaní, pokud se cesta, po které jste se vydali, náhle zvrtne. Je to znamení, že potřebujete přehodnotit a zamyslet se nad svým nedávným pokrokem. Vraťte se zpět a opravte všechna místa, která jste poprvé neopatrně přeskočili.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci, ale jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Získejte dnes trochu prostoru. Jste naplněni pocitem moci a potřebujete zjistit, co s ní udělat sami, ne s ostatními. S touto energií toho můžete udělat hodně. Například fyzické cvičení, které provádíte, by vás mohlo uvést do stavu transu, v němž budete přijímat důležité zprávy ze svého nevědomí. To si nenechte ujít! Je ve vás spousta léčivé energie a tento tranzit je způsob, jak tuto energii využít v současnosti i v budoucnosti.

Přečtěte si také