Denní horoskop RYB na 9. 6. 2022

Ryby 9. 6. 2022

Je pravděpodobné, že na vás zazáří sluneční paprsek, Ryby. Poslední dobou se na vás možná valí chmury, což vám ztěžuje udržet si pozitivní náladu. Dnešní zprávy budou povzbudivé a pravděpodobně vám připomenou všechny dobré časy, které vás čekají. Ostatní mohou pociťovat trochu stresu, ale vy byste to měli být schopni prohlédnout a ocenit výhody této situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie vás mohou podnítit k tomu, abyste někomu blízkému řekli několik bílých lží, a zakryli tak velmi nepříjemnou pravdu. To sice může na chvíli fungovat, ale dokud se budete snažit předstírat, začne dotyčný cítit, že něco není v pořádku. Bylo by lepší být upřímný, i když to na chvíli vyvolá nepříjemné pocity.

Práce

Bujaré veselí posledních dní se vytrácí, protože cítíte, že jste nuceni vrátit se k rýsovacímu prknu. Uvědomte si, že to není tak špatné. Zpomalte a naplánujte si další kroky, místo abyste pokračovali ve stejných kolejích, po kterých jste se vydali.

Peníze

Tento týden má příznivé aspekty, které naznačují, že hledáte způsoby, jak vydělat peníze, které využívají vaše skvělé komunikační schopnosti a celkově vám přinášejí větší potěšení. Důležitou roli budou tento týden hrát vaše vztahy. Navažte rozhovor s úplně cizím člověkem a možná zjistíte, že máte společného víc, než jste si mysleli.

Zdraví

Aktuální výzvou pro vás je najít rovnováhu mezi různými prvky života. Z astrologického hlediska jsou to oheň, země, vzduch a voda. V každodenním životě jsou to duch, tělo, intelekt a emoce. Váš přirozený zájem o alternativní medicínu, psychologii, zdravé potraviny a přírodu ukazuje cestu ke zdravé rovnováze. Věnování pozornosti potřebám vašeho těla pečuje o vaši základní pohodu.

Přečtěte si také