Denní horoskop RYB na 9. 8. 2022

Ryby 9. 8. 2022

Klíčovými aspekty dnešního dne jsou spolehlivost a stabilita, Ryby. Podnikněte kroky, které ostatním dokáží, že tyto části vaší povahy jsou plně funkční. Ostatní lidé mohou být tvrdohlaví a nesnadno se s nimi hýbe. Budete muset bojovat, abyste prosadili svůj názor. Možná budete muset vytáhnout buldozer. Ve všech vztazích s druhými zachovávejte něhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešní astrální konfiguraci máte na výběr. Buď si můžete stanovit nesplnitelný cíl v oblasti milostných vztahů, nebo se můžete pustit do praktičtějšího plánu, jak získat lásku férovým a čestným způsobem. Sebepropagace, jejímž cílem je udělat velký dojem, pravděpodobně selže.

Práce

Láká vás něco podniknout, i když v hloubi duše víte, že to není zrovna nejchytřejší. Dvě části vaší osobnosti jsou ve vzájemném rozporu, což vám ztěžuje další postup. Prozatím se držte zpátky.

Peníze

Peníze jsou způsob, jak najít jistotu, kterou hledáte. Nyní si pravděpodobně všimnete, že vaše mužská a ženská stránka jsou poměrně vyrovnané. Dobrá práce! Vzhledem k tomu, že se to týká vašeho zaměstnání, zdraví a všedních činností, bude se vám v práci pravděpodobně dařit. Děláte skvělý dojem na lidi na vyšších místech. Pokud chcete postoupit o krok dál, přihlaste se jako dobrovolníci do čela nějakého speciálního projektu. Vaše hodnocení bude úžasné!

Zdraví

Komunikace je základem hry a vy v tomto ohledu velmi dbáte na své blízké. Je pro vás důležité a také pro zdravou rovnováhu, aby vaše vztahy byly vzájemné. Podívejte se na své vztahy a zeptejte se sami sebe, zda v určitých situacích upřímně dostáváte tolik, kolik dáváte. Stejné je to se stravou a pohybem  musíme jíst potraviny, které nám dodávají energii, a cvičit, abychom snědené jídlo zužitkovali! Rovnováha a vzájemnost jsou součástí zdravého životního stylu.

Přečtěte si také