Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 2. 2023

Štír 1. 2. 2023

Ve vašem životě může dojít k velkému konfliktu. Můžete mít pocit, že kolem vás zuří válka, a vy si jen přejete, aby přestala, Štíři. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, máte v této situaci svou roli a rozhodně máte moc ovlivnit výsledek tohoto sporu. Převezměte odpovědnost za své činy a postavte se k tomu čelem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky tomuto planetárnímu uspořádání může být konfrontace mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) nevyhnutelná. Pokud jste se soustředili na jiné věci a museli jste svůj vztah na nějakou dobu odsunout na vedlejší kolej, pak ho dnes budete muset zcela jistě obnovit. Spíše než k potenciální katastrofě vás to však oba povede k hlubšímu vzájemnému porozumění.

Práce

Cizí myšlenky a koncepty jsou pro vás najednou mnohem přitažlivější. Pokud jste dosud toužili pracovat jinde, máte nyní velkou šanci se k tomuto cíli přiblížit. Nastal ten správný čas, abyste se posunuli na novém místě.

Peníze

Harmonický aspekt vám dodává energii v sektoru vašeho horoskopu, který řídí cizí peníze, společné investice a dluhy. To by mohlo znamenat, že obdržíte bonus nebo dividendu, nebo že je třeba věnovat více pozornosti splácení toho, co dlužíte. Ať už je to jakkoli, máte výdrž a vytrvalost, abyste vydělali všechny peníze, které potřebujete, a ještě víc.

Zdraví

Když se do toho pustíte, můžete být velice svědomití, pokud jde o váš jídelníček. Vzpomeňte si na lva ve volné přírodě. Pro lva a jeho mláďata je vhodná jen ta nejčerstvější kořist. Když jde o krmení mláďat, nic ho nezastaví. Zkuste tuto kočičí mentalitu použít při návštěvě místního obchodu s biopotravinami. Přistupte k prodavačům a zeptejte se, která zelenina je nejčerstvější, a dopřejte si to nejlepší, co země nabízí.

Přečtěte si také