Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 3. 2023

Štír 1. 3. 2023

Malá krize je pořád krize, viďte, Štíři? Dnes ji můžete očekávat ve svém osobním životě. Protože nejste typ člověka, který nechává problémy nevyřešené, nebudete moci řešení svých problémů déle odkládat. Dělíte se s partnerem o povinnosti rovnoměrně? Vynakládáte každý z vás stejné úsilí na udržení harmonie? Položení těchto otázek je prvním krokem k jejich zodpovězení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy i vaši blízcí se můžete nechat unést nápadem, který se zdá být příliš dobrý na to, aby byl pravdivý. Postavení planet vás vybízí k tomu, abyste si dávali pozor, abyste nezašli do extrémů a nezapojili se do nich natolik, že byste neviděli problémy skrývající se pod sladkou vůní úspěchu. V každém případě spřádejte plány, ale než svůj plán uskutečníte, nechte si poradit od někoho jiného.

Práce

Tento měsíc je pro vás v kariérním životě těžký a dnes vám ho ještě zhoršuje nadřízený, který vám dýchá na záda a vyžaduje výsledky. Buďte flexibilní a vstřícní, místo abyste byli tvrdohlaví a důrazní.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Možná se dnes věci nevyvíjejí přesně podle vašich představ, ale když se nad tím zamyslíte, jsou vlastně docela dobré. Je důležité snažit se na věci podívat z nadhledu. Například se trochu odvažte, pokud jde o váš vzhled. Máte spoustu zavazadel (my všichni), pokud jde o váš vzhled, a musíte si uvědomit, že nejdůležitější věci v životě jsou uvnitř vašeho těla. S ohledem na to dopřejte svým vnitřním orgánům trochu aerobního cvičení.

Přečtěte si také