Denní horoskop ŠTÍRA na 1. 4. 2023

Štír 1. 4. 2023

Štíři, dnes se budete pohybovat mezi lidmi, kteří s vámi budou v souladu. Zpočátku se vám může zdát, že je to pro vás zcela přirozené a snadné, a vzápětí se budete cítit osaměle a nepříjemně. Pochopte, že je v pořádku mít dva protichůdné pocity najednou. Naučte se vztahovat k oběma náladám a přijímat je. Uznávejte je jako důležité součásti své osobnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že postoj někoho, kdo je pro vás důležitý, se zdá být velmi povrchní a neřeší podstatu problému. Pohyb nebeských těles vás oba vybízí, abyste se od sebe odtrhli a podívali se na potíže mezi sebou z odstupu. Rovněž vás oba nabádá, abyste o svém vztahu přemýšleli jako o dobrodružství, a ne jako o něčem, co se stalo povinností.

Práce

Získat od kohokoli přímou odpověď nebude snadné. Lidé mají mnoho různých únikových cest, kterými se před vámi budou snažit skrýt. Můžete to pro dnešek rovnou vzdát a řešit tyto problémy jindy.

Peníze

Čeká vás období finančních rozhodnutí. Vaše peněžní snahy se rozšiřují a pomáhají vám vydělat více než kdy jindy. Možná jste natolik zaneprázdněni, že vám nezbývá čas na přátele a společenské kontakty. Možná budete muset najít rovnováhu mezi pracovními a finančními povinnostmi a potřebou občas upustit páru. Určitě si to zasloužíte.

Zdraví

Být sám sebou je v těchto dnech docela snadné. Ve vztahu k sobě samému není mnoho výzev, to ve vztahu k ostatním mohou být výzvy trochu nezvyklé. Soustřeďte se na svůj vlastní prostor: vztah k sobě samému je nejdéle trvajícím vztahem ve vašem životě a musíte se ho naučit brát vážně. Nikde se to neodráží pravdivěji než ve vašem jídelníčku. Dáváte si to, co byste dali nejdůležitější osobě ve svém životě?

Přečtěte si také